Ontdek de wereld
Dilmah Family
Dilmah in Hospitality and Food service
Integrity & Ethics
Dilmah Tea Inspired
Leisure and Hospitality
Knowledge & Training
Online Shop
Kennis & Opleiding


Dilmah heeft vanaf het begin het voortouw genomen om innovatie te introduceren in een wereld die te lijden heeft gehad van de commercie. Evenementen zoals de Dilmah Thé Culinaire, Dilmah Tea Sommelier, Chefs & the Teamaker, Tea in Five Senses, Mixologists en de Teamaker en Real High Tea zijn innovaties in de theebranche die erop gericht zijn om gastvrijheidsprofessionals op te leiden en te inspireren om hun gasten een compleet nieuwe thee-ervaring te bieden. De evenementen stimuleren een grotere interesse in kwaliteitsthee en meer respect voor deze gezonde, natuurlijke en veelzijdige drank.

De Dilmah School of Tea is een theeprogramma dat de passie voor thee wil aanwakkeren door de kennis van de ambachtelijke aspecten van thee te delen. De nadruk ligt op het belang van echte thee en de veelzijdigheid van dit natuurlijke kruid in de thee-gastronomie, combinaties met voedsel en thee-mixologie. De eerste Dilmah School of Tea, werd opgericht in 2009 met als doel de tradities van thee in stand te houden, door respect voor thee te kweken en het rijke culturele erfgoed te delen. Theemakers Merrill J. Fernando en zijn zonen hebben een unieke kijk op thee. Hun wens om het bijzondere plezier in echte thee te delen leidde tot de oprichting van de school. Bij de oprichting van de eerste Internationale Theeschool in oktober 2009 kondigden Dilmah en het Paul Bocuse Instituut in Lyon hun samenwerking aan. De innovatieve stijl van Paul Bocuse, voorzitter van het instituut en een van de beste chef-koks van de 20e eeuw, maakt van de Dilmah Tea School een baanbrekende onderneming.
Dit is 's werelds eerste theeschool voor consumenten en gastheerschap die zich richt op professionals in de horeca- en culinaire sector, die op internationaal niveau vooraan lopen in de kunst van het bereiden en presenteren van thee. Het Institut Paul Bocuse (IPB) (www.institutpaulbocuse.com), is in 1990, opgericht door chef-kok Paul Bocuse en Gerard Pelisson, voorzitter van het Instituut en mede-oprichter van de Accor Groep.