Dilmah Food Services

Gastvrijheid en Gastronomie

Een uitnodiging voor een luxe thee-ervaring

Samen met WorldChefs brachten we een revolutie teweeg in de theeceremonie van de wereld: High Tea met Echte Thee, gemaakt op de traditionele, ambachtelijke manier, met respect voor de rol van de natuur.

Met de heropleving van thee en de toegenomen waardering voor de theecultuur is High Tea een moderne must-have-ervaring geworden binnen de wereldwijde horeca. Dilmah combineert kwaliteit, authenticiteit, passie en ethiek met de romantiek en het zintuiglijke avontuur dat thee biedt in de Seven Star Luxury Tea Experience, met als doel om het aanzien van thee te veranderen.

Door de uitstraling van weelde en het rijke erfgoed, leent thee zich goed als essentieel onderdeel van de moderne wereld. De Seven Star Luxury Tea Experience is ontworpen om gasten een unieke thee-ervaring te bieden. Dilmah biedt een breed scala aan producten speciaal ontwikkeld voor de reis- en horecasector. Daarnaast vindt de broodnodige training en kennisdeling plaats door middel van op maat gemaakte programma's van onder andere de Dilmah School of Tea.

www.sevenstartea.com

“Dilmah....staat voor geweldige producten, een goede verkoopstandaard en ze hebben ook iets waar wij op zoek naar zijn; een passie voor ons vak. Daarom zijn we erg blij dat we partner zijn van de World Association of Chefs Societies en alle chef-koks over de hele wereld.”

Chef Gissur Gudmundsson, voorzitter van de World Association of Chef-koks Societies (WACS).

“Opvallend bij het drinken van Dilmah-thee zijn de hoogteverschillen, de valleien, de regenval en het belang van de pluktijden en de verwerking. Proef de zuiverheid en de pure smaken van hun Single Region thee, zoals het Watte assortiment, en de opwindende smaken van de Exceptional range en de t-Serie..”

Chef-kok Bernd Uber, Black Hat & WACS Reference Chef.

Klik hier voor meer informatie over gastvrijheid en food van Dilmah