Dilmah Real High Tea

Dilmah Real High Tea

High Tea , verzorgd door zelfs de beste hotels ter wereld, laten vaak een cruciaal element in de service achterwege: thee van goede kwaliteit. Dilmah, het theemerk dat synoniem is geworden met kwaliteit en traditie, wil de Echte Thee terugbrengen naar de traditionele High Tea-ceremonie.

Dilmah Real High Tea maakte zijn debuut in 2007 en blijft zich inspannen om theeliefhebbers het echte plezier van een High Tea te bieden: door het begrip en de waardering van kwaliteit, versheid en variëteit te delen. High Tea, met uitleg van de verschillende theeën, perfect gezet en elegant gepresenteerd, vergezeld van zoete en hartige taarten, gebakjes en broodjes in perfecte harmonie.

"Terug naar de traditionele porties en de echte verrijking van thee die verloren is gegaan in moderne high tea. Het was echt leuk om over thee te leren, het heeft onze kennis van thee verbeterd. Het heeft ons een geheel nieuwe kijk gegeven op het gebruik van thee in voedsel"

Alison Howard & Grant Turner, Stamford Plaza Brisbane
(Winnaars van de Australia Real High Tea Challenge 2012)

The Dilmah Real High Tea Challenge

De Dilmah Real High Tea Challenge

Het doel van de Challenge is professionals in de gastvrijheidsbranche bewust te maken van kwaliteitsthee, de bereiding ervan en het opdienen aan veeleisende gasten. De Dilmah Real High Tea Challenge – begonnen in Colombo, Sri Lanka – is een verkenning van de hedendaagse High Tea.

De Challenge heeft continenten doorkruist, via Perth, Adelaide, Melbourne, Brisbane, Sydney, Auckland, Singapore, Chili en Nederland. In 2015 vond er een Global Challenge plaats in Colombo, Sri Lanka. Onze Real High Tea is niet alleen een culinaire uitdaging, maar vraagt ook om een intelligente en creatieve benadering van thee.

"Op dit moment gaat iedereen voor High Tea. Daarom vinden wij het de beste tijd om alle theeën te tonen."

Selvana Chelvanaigum & Ian Jones, De Theekamers van de National Gallery of Victoria (winnaars van de 2012 Australia Real High Tea Challenge in Australië).