Ontdek de wereld
Dilmah Family
Dilmah in Hospitality and Food service
Integrity & Ethics
Dilmah Tea Inspired
Leisure and Hospitality
Knowledge & Training
Online Shop
Inspiratie
Dilmah Real High Tea Challenge

Real High Tea Challenge

De Dilmah Real High Tea Challenge heeft de wereld van de thee in beweging gebracht. Thee is luxe. Thee is verwennerij. Thee is weergaloos. Het was duidelijk dat er geen betere manier is om de diversiteit, subtiele invloed van de natuur op smaak, smaak, geur en karakter van thee uit te drukken dan door middel van gastronomie.
De Mixoloog en de Theemaker

Theemixologie is de kunst om de lekkerste kruidendrank van de natuur te combineren met andere ingrediënten om cocktails en mocktails produceren. Het vereist een goed begrip van de unieke identiteit van elke thee.
Chef-koks en de Theemaker

Chef-koks en de Theemaker is een culinair thee-avontuur in Sri Lanka, waar geweldige chef-koks uit de hele wereld de diversiteit en de onbegrensde mogelijkheden van thee en terroir verkennen. En, natuurlijk, om te koken met thee als ingrediënt.
Thee en de vijf zintuigen

Thee in vijf zintuigen is opgezet om inzicht te creëren in de veelzijdigheid en de verleidelijke luxe van thee, in alle opzichten. We waarderen de thee eerst met onze ogen, neus en tong om de magische onderlinge relatie te begrijpen. Ook de tastzin komt aan bod; de textuur van het blad is net zo onthullend voor de persoonlijkheid van thee als het aroma en het uiterlijk. Met het vijfde zintuig zoeken we de stilte van thee op.
t-Lounge

De t-Lounge is een luxe, elegante ruimte, ontworpen rondom het genot en de waardering van fijne thee; aangevuld met op thee geïnspireerde gerechten en dranken. De t-Lounge van Dilmah is uniek; gebaseerd op onze gepassioneerde toewijding aan thee, gemaakt door 's werelds meest ervaren theeproducent; de eerste theeteler die zijn thee rechtstreeks levert aan theedrinkers over de hele wereld.
Seasonal Flush

Seasonal Flush-theeën zijn uiterst uniek, omdat ze het resultaat zijn van een zeldzaam optredend klimatologisch fenomeen waarbij wind, zon en het terroir van het land samen de omstandigheden vormen.
Gastvrijheid en Gastronomie

Het plezier in fijne thee komt voort uit het voortdurend veranderende aroma, de smaak, de kracht, de textuur en de vele ongrijpbare elementen die de kwaliteit van thee vormen. Ze zijn oneindig variabel, het resultaat van de bodem en de natuurlijke klimatologische invloed op de thee. Deze complexiteit maakt de productie van thee tot een kunst die gebaseerd is op wetenschap. Het engagement van de kunstenaar die de thee componeert staat centraal in het plezier van deze thee. Merrill J. Fernando wijdde zijn leven aan thee. Zijn integriteit en meer dan 60 jaar ervaring als producent, maken Dilmah uniek en anders.